شاسی آسانسور

استفاده از «آسانسور» و ریسک ابتلا به کرونا

یک پزشک عمومی گفت: بسته به نوع آسانسور، ریسک ابتلا به کرونا از طریق استفاده از آسانسور متفاوت است. علی کشاورز در گفت‌وگو با «ایسنا» به مطالعات محققان دانشگاه آمستردام در این زمینه اشاره و اظهار کرد: طبق این تحقیقات، اگر درهای آسانسور به‌صورت مداوم باز و بسته شود، ویروس کرونا دو تا چهار دقیقه در فضای داخل آن باقی می‌ماند اما اگر به‌صورت مداوم بسته باشد، ۱۲ تا ۱۸ دقیقه زمان برای خروج این ویروس از محیط داخل آسانسور نیاز است.

این پزشک عمومی ادامه داد: اگر فرد مبتلا به ویروس کرونا از آسانسوری استفاده کند که در‌های آن به‌صورت مداوم بسته باشد، ۳۰ دقیقه زمان برای خروج ویروس کرونا از محیط داخل آسانسور نیاز است.

وی در ادامه به تناقض ایجاد شده از سمت سازمان بهداشت جهانی(WHO) و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها(CDC) در آمریکا اشاره کرد و گفت: به گفته سازمان بهداشت جهانی، انتقال ویروس از طریق مواد غذایی بسیار کم است اما پس از آن مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها(CDC)، امکان انتقال کرونا از طریق رستوران‌ها و موادغذایی را بسیار زیاد دانست و انتشار این دو مطلب متناقض از سمت دو مرجع بزرگ علمی، بلاتکلیفی برای مردم ایجاد کرد.

کشاورز با بیان اینکه تاکنون هیچ شواهدی مبنی بر انتقال ویروس کرونا از طریق غذا، میوه یا سبزیجات گزارش نشده است، افزود: به‌منظور ضدعفونی میوه‌ها و سبزیجات باید مطابق قبل عمل کرد و قبل از ضدعفونی حتما دستان خود را بشوییم و شست‌وشو را با آب پاکیزه انجام دهیم.

وی اضافه کرد: در محیط های سربسته میبایست مراقبت بیشتری انجام داد و درصورتی که سطوح یا موادی که آلوده هستند را لمس کردید قبل از تماس دست با چشم یا دهان خود دست خود را بشوییدو ترجیحا از لمس مکان های عمومی که امکان آلودگی دارند بپرهیزید .

وی با بیان اینکه حضور و صرف غذا در رستوران‌ها به علت پایین آوردن ماسک و عدم رعایت فاصله اجتماعی خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد، تصریح کرد: طبق مطالعات مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها(CDC)، افراد مبتلا به کرونا دو برابر بیشتر از دیگر افراد، در رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها حضور داشتند.

این پزشک عمومی یادآور شد: اگر غذا را از رستورانی که کلیه پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کند، تهیه کنیم می‌توان با خیال آسوده در منزل آن غذا را صرف کرد اما حضور ما در رستوران‌ها ریسک ابتلا به این بیماری را چند برابر می‌کند.

 دستور العمل:

1-لزوم حفظ فاصله اجتماعی در مکانهای عمومی بخصوص رستوران ها وهتل ها
2-استفاده از تهویه مناسب در مکان های سربسته بخصوص کابین آسانسور
3-استفاده از کلیدهای اشاره ای جهت احضار و پنل داخلی آسانسور
4 – مشخص کردن نحوه ایستادن در کابین آسانسور
5-نصب تابلو رعایت نکات بهداشتی در آسانسور
امید است با رعایت نکات بهداشتی از انتقال بیماری جلوگیری کنیم.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

تلفن: 09120201209

آیا میدانید پنل اشاره ای اوپال چیست ؟ ( کلیک کنید )

پنل اشاره ای اوپال نگهبان سلامت شماست در آسانسور
بالا